zo 17 december 2017, 03:28 uur

Les over Utrecht voor Turkse vrouwen

Turkse vrouwen krijgen na de zomer les over Utrecht. Een bezoek aan het klooster Meisjesstad en de geschiedenis van de binnenstad leren in Volksbuurtmuseum wijk C. Dit is het vervolg op een cursus over de Nederlandse cultuur en geschiedenis, meldt het Algemeen Dagblad.

Welzijnsorganisatie Cumulus gaf dit leerprogramma voor Turkse vrouwen, die geen inburgeringsprogramma hebben gevolgd. Dat zijn allochtonen die voor 1998, toen de Wet Inburgering Nieuwkomers van kracht ging, in Nederland kwamen wonen.

,,Veel Turkse vrouwen wilden meer weten over Nederland,” vertelt de Turkse opbouwwerker Emine Orhan. Zij bedacht het project schrijft de krant.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl