Turkse internetmarkt aantrekkelijk

0
2

Het Marketingfacts Netwerk heeft onlangs een Internet Strategie Audit in Istanbul uitgevoerd voor Mitsubishi Motors Turkije, samen met lokale managers en marketeers. Zij ontdekten dat de Turkse internetmarkt zeer aantrekkelijk is voor westerse bedrijven.

Vanwege het aantal internetgebruikers (rond 27 mln.) en het groeitempo. Maar ook omdat het internet in Turkije makkelijker te begrijpen is voor westerse marketeers dan het internet in bv. Rusland of China. De reden is dat grote internationale websites in de Turkse Top 20 zitten en ontwikkeling van het Turkse internet bepalen.

Google, Facebook, MSN, Blogger, Wikipedia, YouTube hebben geen grote lokale concurrenten in Turkije. Terwijl het internet in andere Oost-Europese landen vaak door lokale partijen wordt gedomineerd.

Lees meer hierover op marketingfacts.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here