zo 21 januari 2018, 04:06 uur

Wedstrijd oud-Turkse internationals

Op het veld van SVVSMC in Schiedam wordt op 1 juni een bijzondere wedstrijd gespeeld. Een elftal van voormalige Turkse internationals speelt die avond om vijf uur tegen een elftal met voormalige profs uit Nederland. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Bij het Turkse gelegenheidselftal is onder meer Tanju Colak te bewonderen. Colak is volgens de krant één van beste spelers die de Turkse competitie ooit heeft voortgebracht. Hij werd vijf keer topschutter van de hoogste Turkse liga, de zogenaamde ’Süper Lig’ en speelde onder meer voor Samsunspor, Galatasaray, Fenerbahce en Istanbulspor.

Ook ex-international Umit Davala, die nog onder contract stond bij AC Milan, Internazionale en Werder Bremen doet mee.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl