zo 17 december 2017, 22:33 uur

Uitzonderlijke Turkse vierling geboren

Rabia en Turgut Gakmak uit Bergen op Zoom zijn vorige week de trotse ouders geworden van hun zonen Hamza, Ömer, Ebubekir en dochter Zeynep. In het Algemeen Dagblad treden de dolgelukkige ouders voor het eerst naar buiten met hun vierling.

De kinderen werden al op zondagmiddag 9 september, bijna drie maanden te vroeg, geboren in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Volgens het hoofd van de afdeling Neonatalogie, prof.dr. Hans van Goudoever, is de bevalling voor Nederlandse begrippen uitzonderlijk.Er zijn 2 reacties

  1. Christina
    Geplaatst op 25 september 2007 om 11:07 am uur.

    Gefeliciteerd met de geboorte van vierling. Het is een zegend van GOD !!!

  2. Kiry ve Mehmet
    Geplaatst op 25 september 2007 om 10:58 pm uur.

    Heel veel geluk samen..!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl