ma 18 december 2017, 21:32 uur

Turkije stelt verkoop 3G vergunning uit

3GHet Turkse ministerie van Communicatie heeft de verkoop van 3G vergunningen uitgesteld tot september. Officieel is er geen reden gegeven voor het uitstel, maar volgens Cellular-News is het naar alle waarschijnlijkheid de beperkte belangstelling die bestaat voor de 3G-vergunningen, ook al hebben partijen als Turkcell, Vodafone en Avea hun interesse getoond.

Third Generation (3G) is anno 2005 een standaard in opkomst voor de draadloze netwerken. De techniek is in 2001 ontwikkeld in Japan door 3GPP en voor het eerst in gebruik genomen in Azië rond 2002, gevolgd door de VS. Door middel van zijn hoge bandbreedte, heeft deze technologie als doel applicaties in gebruik te laten nemen op een mobiele telefoon, zoals video-conferencing en uitgebreide internettoegang.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl