di 16 januari 2018, 09:00 uur

Explosie bij Turks vijfsterrenhotel

In de Turkse stad Belek is een lpg-tank ontploft bij een luxehotel. Eén persoon kwam om het leven, tien anderen raakten gewond. De ontploffing vernielde de keuken en het restaurant van het hotel. De slager die in de keuken aan het werk was, kwam om.

Vijf personeelsleden van het hotel raakten gewond, net als drie Duitse en twee Russische toeristen. Het hotel is volledig ontruimd. Over de oorzaak bestaat nog geen duidelijkheid, maar waarschijnlijk is er iets misgelopen bij het vullen of het vervangen van de tank.

Er is in ieder geval geen enkele aanwijzing dat het om een aanslag zou gaan.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl