zo 17 december 2017, 03:14 uur

Herdenkingsdienst omgekomen Tuncay

In de Anadoiu-moskee in de Oranjeboomstraat te Rotterdam is gisteren een herdenkingsdienst gehouden voor de omgekomen 13-jarige Tuncay Demir. Hij overleed donderdagmiddag op het Beukendaal in het Rotterdamse Vreewijk, toen hij door een tram werd aangereden.

De boosheid op de trambestuurder is groot in de familie. De vader vindt het net als zijn broer onbegrijpelijk dat de bestuurder donderdag naar huis mocht na een avond politieverhoor. „Dat klopt echt niet. Die man kon alles goed zien. Hij dacht: die jongen gaat wel weg, maar de bestuurder had moeten stoppen. Hij moet minstens drie jaar zitten.’’

Het lichaam van Tuncay wordt vandaag naar Trabzon in Turkije gebracht. Daar wordt hij morgen begraven.Er is 1 reactie

  1. Ugur
    Geplaatst op 3 maart 2007 om 2:36 pm uur.

    Adam ne bilsin ya, als je als jongen een tram hoort aankomen ga je toch weg..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl