Herdenkingsdienst omgekomen Tuncay

1
8

In de Anadoiu-moskee in de Oranjeboomstraat te Rotterdam is gisteren een herdenkingsdienst gehouden voor de omgekomen 13-jarige Tuncay Demir. Hij overleed donderdagmiddag op het Beukendaal in het Rotterdamse Vreewijk, toen hij door een tram werd aangereden.

De boosheid op de trambestuurder is groot in de familie. De vader vindt het net als zijn broer onbegrijpelijk dat de bestuurder donderdag naar huis mocht na een avond politieverhoor. „Dat klopt echt niet. Die man kon alles goed zien. Hij dacht: die jongen gaat wel weg, maar de bestuurder had moeten stoppen. Hij moet minstens drie jaar zitten.’’

Het lichaam van Tuncay wordt vandaag naar Trabzon in Turkije gebracht. Daar wordt hij morgen begraven.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here