Grootste campagne voor Turkije ooit

8
4

Met de grootste outdoorcampagne ooit laat het Turks Verkeersbureau de Nederlanders de komende tijd weten hoe welkom ze zijn voor een vakantie in Turkije. ‘Het bezoek van koningin Beatrix brengt Turkije nu extra onder de aandacht. Wij haken daar deze week met de start van de campagne graag op in’, aldus directeur Murat KarakuÅŸ tegen TourPRess Holland.

Bijna 8000 billboards over het hele land verspreid, vier enorme zuilen met reuzenadvertenties en tal van andere uitingen moeten de Nederlander de komende weken duidelijk maken dat hij op zijn vakantie in Turkije met open armen zal worden ontvangen.

In het kader van de grootste buitencampagne die Turkije ooit in Nederland heeft gevoerd worden door het hele land 7800 billboards geplaatst, is er wervende reclame op bussen en trams in grote steden en staan er vier reclamemasten met reuzenadvertenties langs snelwegen, schrijft de site.

8 REACTIES

 1. Ik vraag me af wie serdar hier is…………..???
  Iemand die altijd wijs probeert over te komen en moslims en Turken kleineerd…..
  Wie is hij???

 2. seyirci…

  opbouwende kritiek heb je als je iets belangrijk vind en denkt dat het beter is als het besproken wordt zodat er eventueel iets aan gedaan kan worden…

  wat jij kleineren/aanvallen noemt komt naar mijn idee voort uit een andere mening die je hebt en die je als ‘normaal, dominant, exclusief ervaart in de mogelijkheden ten opzichte van Turks zijn of Moslim zijn…wake up…Een alternatieve mening/benadering is niet meteen kleineren/aanvallen! Voor jou wel dus, maar dat zegt dannog altijd nada, niente over de inhoud van hetgeen besproken wordt!

 3. back to the subject en content…

  ik hoop dat in deze campagne nou eens eindelijk gericht wordt op toeristen met inhoud! Toeristen die voor kennis en cultuur komen, toeristen die meer geld en indrukken en ervaring achterlaten dan de winstmarge van 20 % aan maar 1 mega vakantiedorp of hotel-keten…

 4. Beste mensen,

  de Hoogheid, ook onze koningen Beatrix weet heel goed over de geschiedenis van Turkije, hier dus Ottamaanse Rijk, hoe ze jaren geleden samengewerkt hebben en hoe De Rijk steun gegeven heb aan Orange familie. De mensen die geschiedenis gestudeerd heeft kan het heel goed weten. *Nederland-Turkije* succes met samenwerking.

  Gulcan

 5. Ja maar de Nederlanders weten ook donders goed van alle fouten en misdaden van het Ottamaanse Rijk die ze begaan hebben, maar ja jammer genoeg wordt dat wel ff over het hoofd gezien wegens economische-belangen! belangen dat is percies waar het omgaat tegenwoordig……

  • Tuurlijk. Osmanen hebben niet zoveel misdaden begaan. Laat ze naar hunzelf kijken.(hollanders dus)
   VOORBEELD:
   Waren ze ternauwernood gered door de amerikaanjes. (2de wereldoorlog)
   Stappen ze drie dagen later inde boot om in Indonesie
   Huis te houden . Moorden plunderend en verkrachtend. Complete dorpen in brand stekend
   En dat hebben osmanen nooit gedaan.

   En als je zo graag terug inde tijd wil.
   Je moet dan wel een bloedhekel hebben aan Denen,
   Noren en zweden. VIKINGEN dus al je het nog niet begreep. Zij hebben alleen Dordrecht al verschillen de malen geplunderd en in brand gestoken.
   Ooo jee echt waar? Hoeveel ‘Hollanders’ zijn er gesneuveld onder de Osmanen? Vanwaar die haat tegen de Osmanen? Gewoon ingegoten op school
   Niets meer en niets minder dan dat.

   misschien is het beter dat je de docu van de BBC
   ff nog eens doorneemt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here