ma 18 december 2017, 17:48 uur

Turkse winkelier doodgeschoten

Bij een overval op een avondwinkel in Amsterdam Noord is gisteravond de 29-jarige Arkan Yildiz doodgeschoten. Twee overvallers kwamen rond 23.30 uur avondwinkel La Nuit op de Waddenweg binnen, maakten waarschijnlijk wat buit en schoten vervolgens de eigenaar van de zaak neer.

De man overleed korte tijd later aan zijn verwondingen. Van de daders ontbreekt vooralsnog ieder spoor. Yildiz was, volgens jongeren website FOK!, deze week nog op televisie in het NPS-programma Premtime van Prem Radhakishun.

In een item over drie eerdere overvallen in anderhalf jaar tijd op de zaak spraken het slachtoffer, zijn zus en zwager over de vraag of zij als slachtoffers voor eigen rechter mogen spelen. De eigenaar zei daarbij dat hij vond dat hij zich met een pistool of iets anders zou mogen verweren tegen gewapende overvallers.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl