zo 17 december 2017, 22:34 uur

Onderzoek racistische uitlatingen Emre

De Engelse voetbalbond doet onderzoek naar racistische uitlatingen van de Turkse international en Newcastle United middenvelder Belozoglu Emre. Hij zou afgelopen weekend in duel met Everton Tim Howard en Joleson Lescott hebben beledigt.

Scheidsrechter Dermot Gallagher heeft gezegd niets te hebben gemerkt van het incident, maar zegt wel in zijn rapport dat hij er wel door de slachtoffers op is gewezen. Emre kwam in aanraking met de twee getinte spelers toen Newcastle een penalty kreeg. De voetballer moet afwachten of Everton een officiële klacht tegen hem indient schrijft EreNieuws.nl.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl