ma 18 december 2017, 17:49 uur

Drie vlaggen bij Turkse moskee

Bij de Yunus Emre Moskee aan de Bellavistastraat in Almelo werden afgelopen week drie vlaggenmasten in gebruik genomen met een plechtigheid. Aan de masten komen de Turkse- en de Nederlandse vlag te hangen en de vlag van de Islamtische Stichting Nederland.

Secretaris N. Sucu zegt dat het Almelose moskeebestuur daarmee wil laten zien dat ‘we middenin de samenleving staan en dat we goed bezig zijn’. De vlaggen worden gehesen door K. Hidayet Eris, consulgeneraal Republiek Turkije uit Deventer, wethouder minderhedenbeleid Th. Schouten van de gemeente Almelo en door voorzitter Y. Kalkan van de Islamitische Stichting Nederland.

Na het hijsen van de vlaggen houdt de politie Twente een voorlichtingsbijeenkomst in de moskee over de wervingscampagne onder allochtone Nederlanders. Vervolgens wordt er aandacht besteed aan de maatschappelijke functie van moskeeën in Nederland en de werkgroep vrouwen van de moskee.Er is 1 reactie

  1. serdar
    Geplaatst op 4 december 2006 om 2:14 pm uur.

    dit is ook een vorm van vermengen van politiek met religie…

    je kan niet zeggen ‘zolang het de politiek uitkomt’ is het mogelijk…

    of die wtee zijn gescheiden, of niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl