Paus steelt Turkse harten

6
4

Dankzij een groot gevoel voor diplomatie heeft paus Benedictus XVI zijn vooraf omstreden bezoek aan Turkije tot een succes gemaakt, schrijft het Eindhovens Dagblad. Critici vreesden vooraf problemen en provocaties. Maar de Duitse paus slaagde erin de harten van veel Turken te stelen.

„Wij dachten dat de paus een Turkenhater was. Wat hebben we ons vergist“, stond in Turkse kranten te lezen. Benedictus zwaaide zelfs met de Turkse vlag en sprak bij het Mariaheiligdom in het christelijke pelgrimsoord Efeze in het Turks zijn liefde voor het Turkse volk uit.

6 REACTIES

  1. Benedictus zwaaide met de Turkse vlag en sprak Turks, vertelde zijn liefde voor het Turkse volk en Islam.
    Besneden en Moslim geworden misschien?

  2. WAT WIL DE PAUS DAN DOEN OM ZIJN LIEFDE TE BEWIJZEN ???? HIJ MOET ZIJN LIEFDE DAN PRAKTISEREND MOETEN AANTONEN. bijvoorbeeld door STOPPP >> TE ZEGGEN AAN DE ” MOSLIMS UITROEIING ” in afghanistan/irak en elders.
    nou…we zullen in de toekomst zien of DE VATIKAAN daadwerkelijk van de TURKEN EN DE iSLAM HOUDT.

  3. turken je kan ze haten of lief hebben het laatste was het alternatief voor hem en hy werd overrompeld door de turkse gast vrijhijd wat hy niet verwachte wat zal ik zegen helal olsun als je zou bedenken dat hij de slofie geweest is van hitler

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here