do 18 januari 2018, 06:52 uur

Schelden in Turks bestraft met boete

Een 32-jarige automobilist uit het Drentse Klazienaveen had maandag dubbel pech. De man werd in Emmen gesnapt met een verlopen apk-keuring en kreeg daarvoor een boete. Tijdens het uitschrijven van de bekeuring dacht hij de agenten ongestraft te kunnen beledigen, door dat in het Turks te doen. Helaas voor de bestuurder verstond een van de agenten hem. De man ging daarop met twee boetes op zak naar huis schrijft Nieuws.NL/Novum.Er is 1 reactie

  1. Vrijheid
    Geplaatst op 9 november 2006 om 7:52 pm uur.

    valt toch onder Vrijheid van meningsuiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl