ma 18 december 2017, 15:48 uur

Mensenrechten in Turkije verslechterd

De vrijheid van meningsuiting in Turkije is sinds het begin van dit jaar achteruitgegaan. Dat heeft de belangrijkste mensenrechtengroepering IHD van Turkije vrijdag gemeld. „Er is geen vooruitgaang met betrekking tot de mensenrechten en vrijheden in de eerste negen maanden van 2006.

Er is zelfs sprake van achteruitgang op sommige gebieden, zoals de vrijheid van meningsuiting”, zei de voorzitter van de Turkse vereniging voor de mensenrechten (IHD), Yusuf Alatas. De Europese Commissie brengt woensdag een rapport naar buiten, waarin naar verwachting kritisch wordt geoordeeld over de vooruitgang die Ankara boekt op weg naar het EU-lidmaatschap.Er is 1 reactie

  1. serdar
    Geplaatst op 6 november 2006 om 2:05 pm uur.

    dat is erg jammer!
    De Turkse mens verdient beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl