vr 19 januari 2018, 06:30 uur

Staatssecretaris Van Geel naar Turkije

OtapanDe affaire rond het asbestschip Otapan noopt staatssecretaris Pieter van Geel van Milieu tot een bliksembezoek vandaag aan Turkije. Hij hoopt met zijn Turkse milieuminister Osman Pepe een “praktische oplossing” te vinden voor het schip, liet een woordvoerster van Van Geel weten.

Volgens haar zijn er geen aanwijzigingen dat de Turken het schip, dat in hun land zou worden gesloopt, liever kwijt dan rijk zijn en de toegang weigeren. Pepe zit er echter duidelijk mee in zijn maag, vandaar het gesprek, aldus Van Geels woordvoerster.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl