Galatasaray fans in Rotterdam en Den Haag vieren feest

0
90
Galatasaray fans in Rotterdam en Den Haag vieren feest

Galatasaray fans in Rotterdam en Den Haag vieren feest

In onder andere Rotterdam en Den Haag hebben honderden fans van Galatasaray zaterdagavond gevierd dat de voetbalclub uit Istanbul de Turkse landstitel heeft veroverd. De Galatasaray-fans kwamen juichend naar buiten na het eindsignaal in Izmir, waar hun club de uitwedstrijd tegen Göztepe met 1-0 won.

In Rotterdam werd het Hofplein afgezet om een eind te maken aan het toeterend rondjes rijden. In Den Haag gingen Galatasaray-fans met vlaggen en fakkels de straat op. Ze verzamelden zich bij het Hobbemaplein in de Schilderswijk, waar ook auto’s toeterend rondreden meldt de NOS.

Galatasaray werd voor de 21e keer landskampioen, met een voorsprong van drie punten op Fenerbahçe en Basaksehir, de nummers twee en drie van de eindklassering.

(Beelden bij de NOS)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here