Turkse doelman per direct weg bij Turkije

6
15

demi
De Turkse doelman Volkan Demirel heeft gisteren (zondag) per direct zijn interlandcarrière bij Turkije beëindigd. De doelman van Fenerbahçe werd tijdens de warming-up voor het EK-kwalificatieduel tegen Kazachstan uitgefloten door vermoedelijk aanhangers van Galatasaray. Dat pikte Demirel niet en hij stapte direct van het veld.

Het duel werd gespeeld in het Ali Sami Yen-stadion, de thuishaven van Galatasaray. Later maakte Demirel bekend niet meer voor Turkije te willen spelen. Hij werd vervangen door Volkan Babacan van Istanbul Basaksehir.

Galatasaray Stats’s post on Vine

6 REACTIES

 1. Voetbal en Turkije gaat niet samen…afschaffen die K*T-zooi! Ze kunnen niet voetballen en daarbij veel spelers (bijvoorbeeld Volkan) zijn vaak agressief,lomp en qua talent niet te vergelijken met buitenlandse voetballers.Stelletje uitslovers zijn het meer niet!

 2. Jij bent zeker de lolbroek? Turks voetbal is misschien minder leuk door amateuristische scheidsrechters en grote rivaliteit tussen de grote ploegen, maar ik kan je garanderen dat BKJ, FB en GS een voor een dit stukje eredivisie tot aan schande brengt

  • *kuch*
   .
   Niet dat de Eredivisie nou je-van-dat is, maar dat bejaardentehuis dat 1.Lig heet is nou ook niet bepaald God’s grootste geschenk aan de voetbalwereld…
   Geen grootheidswaanzin aub.

    • @Sam
     .
     Eens, je hebt gelijk.
     Ik ben gediskwalificeerd voor deze discussie.
     Voetbal – en dan vooral Turks en Nederlands natinaal voetbal – is de sop in de kool niet waard om je tijd mee te verdoen.
     .
     Aan de andere kant slaat jouw reactie ook weer nergens op, want misschien niet echt belangrijk, toch is een statement als ‘1. Lig en Eredivisie zijn in de voetbalwereld beide even waardeloos’ wel degelijk een inhoudelijke reactie. Je kunt er immers op reageren en het ermee eens of oneens zijn.
     .
     Terwijl jouw reactie nu juist helemaal niets met het onderwerp te maken heeft en slechts een verkeerd getimede en slecht uitgevoerde come-back is op iets wat ik jou eerder verweet.

 3. Eey ga nie zo kk rasicsties doe lelijke tatta’s alleen omdat volkan kk slecht is ga je tog nie heel turkije beschuldigen jullie nederlanders moeten zich echt super erg gaan schamen egt waar zo rasisctisch tfhoe. Ik vind ook wel goed dat die volkan weg is. Gelukkiig maar . Nu je het ook zegt dat turkije en voetbal niet samen gaat .. Mischien komt het wel door kuyt en sneijder dus hjb

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here