Turkish Airlines en Feyenoord ondertekenen sponsordeal

0
14

ondertekenTFAfgelopen weekend is de sponsordeal van Turkish Airlines met voetbalclub Feyenoord officieel ondertekend. Turkish Airlines verbindt zich in eerste instantie voor een periode van negen maanden als sponsor aan de Rotterdamse club. Het bedrijf ging in maart dit jaar van start met een lijndienst tussen Rotterdam The Hague Airport en Istanbul. Aanvankelijk met vier vluchten per week, maar inmiddels is de frequentie opgevoerd tot een dagelijkse verbinding.

Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord, zei na de ondertekening van de deal tegenover Luchtvaartnieuws.nl te hopen dat de samenwerking na dit seizoen wordt voortgezet. “Voor Turkish Airlines is de sponsordeal een ideaal podium om de dagelijkse route onder de aandacht van een groot publiek te brengen.” Volgens Gudde is het voor het eerst dat een luchtvaartmaatschappij zich als sponsor aan Feyenoord verbindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here