Goody Good Stuff – Dan weet je zeker dat het goed zit!

0
25

poensVeel snoep bevat varkensgelatine. Neem drop en fruitgum. Gelukkig staat het vaak in kleine letters op de verpakking(zie plaatjes). Maar soms ook niet. Ahmed uit Utrecht, kocht laatst Brommer Drop. Thuis ging hij nog eens dubbelchecken wat er allemaal inzat. En toen pas las hij: ‘gelatine (varken)’. Naoual uit Rotterdam kocht een pak Marsh Mallows. Achteraf een domme actie. Want ook daar stond bij de ingrediënten: ‘varkensgelatine’.

Maar het kan erger. De 26-jarige Tawfik uit Amsterdam kocht jarenlang een bepaald merk snoep. Bij alles wat hij koopt, leest hij nauwkeurig de ingrediënten op de verpakking. Met dit product was nooit iets aan de hand. Twee weken geleden zei zijn vrouw: ‘Ik lees opeens dat er varkensgelatine inzit?’ Tawfik reageerde verbaasd: ‘Onmogelijk! Ik heb het altijd gecheckt’. Hij belde direct de fabrikant. Tot zijn stomme verbazing kreeg hij te horen. ‘Klopt, er heeft altijd al varkensgelatine ingezeten. Maar we hebben het nu pas op de verpakking gezet’.

gelatine

Neem dus vanaf nu geen enkel risico! Koop alleen nog Goody Good Stuff. Goody Good Stuff is snoep gemaakt zonder gelatine. Sinds dit jaar zijn deze halal-gecertificeerde snoepjes ook in Nederland verkrijgbaar, onder meer bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Dirk en C1000.

Kijk voor meer informatie ook op www.goodygoodstuff.nl of volg Goody Good Stuff op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here