The day after: “Dirk Kuyt leeft mee met Turkije”

0

wedstrijd.wk“Turkije is te laat begonnen met wedstrijden winnen”. Dat zegt oranje speler Dirk Kuyt, die zijn brood met voetballen verdiend in Turkije bij Fenerbahçe. Kuyt zei na afloop van de wedstrijd Turkije tegen Nederland het sneu te vinden voor de tegenstander dat die door het verlies niet door wist te dringen tot de play-offs.

“De Turkse ploeg is in deze situatie gekomen door de laatste drie wedstrijden te winnen. Ze speelden erg goed, maar jammer genoeg was het voor hun niet genoeg om het WK te halen”, aldus Kuyt aan NTV-Spor. Hij loofde de inzet en steun van de Turkse fans. Via www.voetbalzone.nl.

De Turkse gemeenschap in Amsterdam was zwaar teleurgesteld na de verloren wedstrijd tegen Oranje, blijkt uit dit filmpje van RTV Noord-Holland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here