Rutte op bezoek bij de Nederlandse militairen in Turkije

4
1

rutte_erdoganPremier Rutte heeft vandaag een bezoek gebracht aan de Nederlandse Patriotmissie in Turkije. Zo’n 250 Nederlandse militairen zijn sinds januari in de Turkse stad Adana om het land te beschermen tegen eventuele raketbeschietingen vanuit Syrië.

De missie loopt eind dit jaar af, maar Rutte zegt dat hij zich voor kan stellen dat de NAVO Nederland vraagt langer te blijven. Het antwoord op die vraag weet Rutte nog niet: “We zouden dat dan heel goed moeten plannen, want er wordt wel erg veel van de militairen gevraagd.” Lees verder op NOS.nl.

4 REACTIES

  1. Is er nou werkelijk geen enkele knappe staatshoofd?
    sowieso te weinig vrouwen…

    Lijkt wel een regel te zijn dat politici lelijk zijn en staathoffden nog het meest! Al die lelijke mannen in te veel grijze pakken. waarom is dat toch?

    In dit geval weet ik niet wie lelijker is. Erdogan of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here