Piloten Turkish Airlines ontvoerd in Beiroet

8
1

TurkishAirlinesEen piloot en een copiloot van luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines zijn vrijdagmorgen ontvoerd in Beiroet. Dat meldde het officiële Libanese persbureau. Acht gewapende mannen hielden een bus met crewleden staande toen die onderweg was van de luchthaven naar hun hotel.

8 REACTIES

 1. tjah, moet Turkije zich ook niet bemoeien met terroristen in Syrie.
  Net als NL die zich niet moet bmoeien met terreur van de VS

 2. Hatice..
  Aan je reactie te merken zitten wij inderdaad niet op 1 lijn..
  Ieder ander nuchter persoon zou medelijden hebben met deze mensen die nu moeten vrezen voor hun leven.. De families, misschien zelfs zonen of dochters die nu in een hel beland zijn!
  ..
  Het is werkelijk verontrustend om aan te moeten nemen dat er mensen als jij in de Nederlandse samenleving onder ons leven…
  Kan slechts hopen dat jou kinderen nooit bij mijn kinderen op school komen te zitten.. Kan me niet voorstellen dat je wraak op mijn kinderen gaat nemen voor de foute keuzes die ik maak..
  ..
  Ben in ieder geval wel dol gelukkig dat ik met jou het bed niet deel..
  Stel je voor, je roeit mijn familie uit omdat ik je te hard neem!

 3. Ontvoering is uiteraard niet de juiste weg om je denkbeelden cq mening te uiten. Echter is het wel zo dat Turkije de terreur organisaties (HAMAS / HEZBOLLAH) steunt. m.a.w. de Turkse regering heeft er geen problemen mee als hamas of hezbollah iemand geijzeld, vermnoord of marteld. Nu zijn het Turkse onderdanen die dit lot moeten ondergaag. Kijken wat die erdogan nu gaat zeggen 😉

  • Heb je ook kei harde feiten ipv speculaties??
   Feit is bijv dat Nederland terroristen steunt -heeft gesteund door een van “deze” leiders asiel aan te bieden..
   ….
   Dat iemand bepaalde groeperingen boven andere groeperingen kiest betekend niet dat diegene voor hun is..
   Als ik moet kiezen tussen de Israëli’s of Palestijnen, kies ik 2.
   Net als hij de “terroristen” boven de Israëlische overheid verkiest.. Let wel, een overheid die ondanks internationale kritiek toch doet wat die wilt..

   Als hij moet kiezen tussen terroristen of Somaliërs zal die Somaliërs kiezen!
   ..
   Het is je starre visie die je op afstand houd van de werkelijkheid..

 4. Het is echt vreselijk voor de piloten en hun familie. Bemoeienissen zijn er over de hele wereld en helaas moeten onschuldige mensen hiervoor boeten. Het is makkelijker om deze mebsen te ontvoeren dan de leiders zelf! Maar niemand heeft het recht zoiets te doen. Hoop dat ze veilig terug komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here