WK-kwalificatie wordt lastig voor Turkije

0
6

fifaGisteravond streed Turkije voor de laatste kans om nog iets te maken van de WK-kwalificatie. De ploeg moest winnen van Hongarije om in elk geval nog te mogen hopen op een reis naar Brazilië volgend jaar.

Turkije kwam op een 1-0 voorsprong maar verloor uiteindelijk toch twee punten en had het volledig aan zichzelf te wijten. Bij een 1-0 voorsprong dacht een Turkse verdediger rustig te kunnen uitverdedigen na een verre inworp. Hij handelde echter te traag, waarna Daniel Bode hard en hoog binnenschoot.

Door die 1-1 blijft Turkije achter de feiten aanlopen in Groep D, waarin ook Nederland zit. Turkije staat nu op de vierde plaats en heeft het zelf niet meer in de hand. Ook moet Turkije o.a. Nederland verslaan in de laatste wedstrijd van de playoffs.

Groep D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here