Door Turkije gezochte man gearresteerd door de Marechaussee

2
2

MarechausseeDe koninklijke Marechaussee heeft dit weekend een 33-jarige man uit Turkije opgepakt in de buurt van Roermond. De man, die lid zou zijn van de PKK, wordt in Turkije verdacht van 6 moorden en meerdere ontvoeringen meldt De Telegraaf. Hij werd gesnapt toen de Marechaussees op de provinciale weg bij Roermond een auto met Duits kenteken controleerden.

Volgens de krant had Turkije een internationaal opsporingsbevel voor deze verdachte gegeven. Dat geldt niet alleen voor de moorden en ontvoeringen, maar ook voor lidmaatschap van een terroristische organisatie, de Koerdische arbeidersbeweging PKK. De verdachte zit inmiddels vast in afwachting van zijn uitlevering aan Turkije.

2 REACTIES

  1. Goed bezig !!

    Er zijn nog heel veel pkk lids(teroristen) bevinden zich in Nederland wonen.

    Die moeten allemaal ook gepakt worden.

  2. holland levert terroristen niet uit naar Turkije… zogenaamd mensenrechten, maar ze wijzen wel moslims uit naar amerika… hypocrieten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here