Corendon verdubbelt rechtstreekse vluchten naar Antalya

0
13

corendonDoor de enorme vraag naar vluchten richting de populaire Turkse Riviera, gaat Corendon Airlines vanaf 18 april t/m 28 oktober 2013 in plaats van één keer per week twee keer per week rechtstreeks naar Antalya vliegen vanaf de Nederlandse regionale luchthaven- Maastricht Aachen Airport. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Corendon Airlines krijgt zo een twee wekelijkse verbinding met een Boeing 737-800, op maandag en donderdag, naar Turkije. Volgens Atilay Uslu van Corendon is de verdubbeling een gevolg van de wens van klanten om vanaf regionale luchthavens te vliegen in combinatie met de populariteit van Antalya. Antalya is met jaarlijks 3.220 zon uren één van de zonnigste plaatsen van Turkije en dus een zon zekere bestemming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here