Turkse ex-premier Özal mogelijk vergiftigd

0
8

De mogelijkheid bestaat dat de voormalige Turkse president Turgut Özal, die in 1993 officieel aan een hartaanval overleed, vergiftigd is. Op zijn stoffelijke resten zou het ‘rattengif’ strychnine zijn gevonden, schrijft de Turkse krant Bugün. Het lichaam van de president werd een maand geleden opgegraven om meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van het overlijden.

Volgens de krant zou het hoofd van het forensisch onderzoeksbureau tegen de minister van Justitie hebben gezegd dat de hoeveelheid van het gevonden gif niet voldoende is om er zeker van te zijn dat het ook tot de dood van de president heeft geleid. Hij benadrukt echter ook dat het onderzoek nog niet is afgerond.(Bron/Overgenomen van RTL Nieuws)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here