De Clipper Stad Amsterdam afgemeerd in Istanbul

0
26

De burgemeesters van Amsterdam en Rotterdam zijn momenteel in Turkije. Ze brengen van 14 tot 17 oktober een werkbezoek aan Turkije in het kader van 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Turkije en Nederland. Ook nemen de wethouders Economische zaken van Amsterdam en Haarlemmermeer deel aan deze reis.

Het bezoek staat in het teken van internationale samenwerking op het gebied van handel en cultuur. Ter gelegenheid van dit bezoek ligt De Clipper Stad Amsterdam afgemeerd in de cruise terminal van Istanbul, vlak naast de Galatabrug.

Op de Clipper worden diverse seminars, workshops en meetings georganiseerd met het Turkse bedrijfsleven, de overheid en creatieve instellingen. Op de foto een investment seminar op de Clipper ‘Stad Amsterdam’ in Istanbul met Bas Pulles van NFIA als moderator.(Via: @dmnaves)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here