Tandarts in Turkije populair bij Nederlanders

1
7

Nederlanders bezoeken steeds vaker tandartsen in het buitenland omdat deze goedkoper zijn. Turkije is de populairste bestemming. In de eerste maanden van dit jaar hebben enkele duizenden Nederlanders een tandarts in Turkije bezocht, schrijft het AD.

“Dat aantal neemt alleen maar toe”, zegt Musa Temel, directeur van Dental Reizen. “De prijzen in Nederland worden kunstmatig hoog gehouden en zijn dit jaar gestegen door het experiment met vrije tarieven.” Volgens Musa is zo’n reis naar Turkije, zelfs inclusief reiskosten, dan goedkoper. Lees verder op RTL.nl.

1 REACTIE

  1. Logisch….

    Het is stukken goedkoper….

    en alsof dat niet genoeg is ook…

    vaak ook veel beter met betere resultaten.

    Mehmet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here