Akkoord Turks parlement voor zoeken gas bij Cyprus

1
1

Het parlement in Turkije heeft toestemming gegeven op zoek te gaan naar olie en gas in de territoriale wateren van Cyprus. De zoektocht is op zes plekken aan de oost-, noord- en westkust van Cyprus meldt de Stentor.

Vorig jaar werd aan de zuidkust door Cyprus zelf een groot aardgasveld gevonden, mogelijk de grootste vondst van gas in het afgelopen decennium.(Bron/Overgenomen van: de Stentor)

1 REACTIE

  1. totdat het probleem is opgelost is het voor de hele wereld Grieks Gas en alleen voor Turkije ook Turks. en blijft dit als een zwaard van damokles en troef tegelijk de toekomst van turkije bepalen! zowel goedschiks als kwaadschiks, al naar gelang de agenda!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here