Saab zegt nee tegen Turkse investeerder

6
3

De mogelijke overname van het failliete Zweedse automerk Saab, eigendom van het Nederlandse Swedish Automobile, door de Turkse investeerder Brightwell Holdings is gestrand op een ‘nee’ van het Amerikaanse General Motors. Dat schrijft NU.nl.

De investeerder zou van plan zijn geweest Saab zo veel mogelijk in originele staat terug te brengen en met enkele duizenden werknemers over twee jaar 200.000 voertuigen te produceren. Lees verder op NU.nl.

6 REACTIES

  1. maar turkije zegt nooit geen nee tegen de VS dat kunnen/willen ze ook niet; integendeel er wordt gelijk gebukt!

    dit is tevens een vd belangrijkste redenen waarom de VS in turkije en andere islamitische gelovige soennieten de macht geeft.(niet deelt met sijieten/alevieten) want soennieten dienen gratis en voor niets de Amerikaanse belangen alsof ze Allah gehoorzamen.

  2. Matkap ?Waar heb je het over drolletje…Tevens dit kranten artikel van lokum klopt ook niet…..Het was allang bekend dat Turken geen interesse hadden in SAAB…

  3. DE JONG TURKEN

    HA HA HA WAT EEN LULLIGE LACH? WAT HEBBEN ZELF AAN EUROPA TE BIEDEN SUKKEL NIKS DUITSLAND EN FRANKRIJK SPEELT MET JULLIE ALS EEN JOJO ALS HUN ZEGEN JUMP DAN DOEN JULLIE DAT , HA HA HA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here