Klacht Albayrak vrijdag bij Raad voor de Journalistiek

1
1

Komende vrijdag wordt de klacht die COA-directeur Nurten Albayrak in januari tegen de NOS indiende, door de Raad voor de Journalistiek behandeld. Dat meldt Novum/Nieuws.nl vandaag. Albayrak vindt dat de omroep in de berichtgeving over haar onzorgvuldig is geweest.

Zo zijn volgens haar anonieme beschuldigingen gepubliceerd zonder dat voldoende wederhoor is toegepast. Verder zou sprake zijn van ’tendentieuze’ berichtgeving waarbij onnodig inbreuk op haar privacy zou zijn gemaakt. (Bron/Lees verder: Nieuws.nl)

1 REACTIE

  1. Nederland is helaas steeds meer een land geworden waarin de publieke opinie iemand al bij voorbaar veroordeeld. De media werkt hier ook keihard aan mee met berichten waarin individuen worden geafficheerd zonder eert gedegen hoor en wederhoor toe te passen en of uberhaupt onderzoek te doen. Het verkoopt ook lekker…Daarna wordt alles wat je als individu zegt tegen je gebruikt. ook al heb je gelijk gekregen van rechters en instanties…Je blijft bemodderd! Zeker als je een Turkse bent die veel verdient! dat moet wel corrupt zijn, immers, je zou eigenlijk schoonmaakster moeten zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here