Prinses Máxima in Turkije

3
2

Prinses Máxima is gisteren voor drie dagen naar Turkije vertrokken. Dat doet zij in haar rol als VN-adviseur ‘Inclusive Finance’ en als erevoorzitter van het G20 Global Partnership for Financial Inclusion (GPFI). Dat meldt NOS Nieuws vandaag.

In Turkije spreekt Máxima onder anderen met de ministers van Economische Zaken en Financiën en de gouverneur van de Centrale Bank van Turkije. Verder heeft ze een ontmoeting met vertegenwoordigers van diverse internationale organisaties, zoals IMF, Wereldbank en Verenigde Naties.

Woensdag, op de laatste dag van haar bezoek, bezoekt Máxima het ‘Women Entrepreneurship Support Project’. Verder bezoekt Máxima een bilateraal hulpprogramma van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken, ‘Women Education and Employment Association’, waarbij vrouwen worden geholpen op de arbeidsmarkt.(Bron/Lees verder: NOS Nieuws)

3 REACTIES

  1. Hahhahhahahhahahahahhahqhhqh peterrrrrr zie je al wat er gebeurt je kikkerlandje komt al beetje voor beetje slijjjjjmmmmeeeennnnnn hahahahhahahh!bij wie?bij tayyyyyyiiiipppppp baba zijn regering,bij wie?bij de islamitisch getint akp,bij wie?bij de gentelmans!,bij wie bij de TURKEN.maar dont worry NL is ok,alleen even die nephollander die voor de zionisten werkt geertje wilders eruit en dan kan de beeldschone maxima weer nl verteginwoordigen

  2. @Amsterdammer
    Onze goed opgleide prinses Maxima kwam naar Turkije om uitleg te geven over wat VROUWEN zouden kunnen gaan doen op de arbeidsmarkt!
    Als mannen zoals jij het voor het zeggen krijgen dan is alles hopeloos verloren voor ons vrouwen brrr….

    M

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here