Openingsconcert Turkey Now! Festival 2012

1
7

Het Turkey Now! festival presenteert van feb t/m mei 2012 een uitgebreid programma in het kader van 400 jaar betrekkingen Turkije-Nederland. Een veelzijdige culturele staalkaart op het gebied van Turkse muziek; van wereldmuziek tot pop, rock tot klassiek, gypsy tot jazz, van volksmuziek tot dance DJ’s. Het festival haalt ook moderne dans, comedy, cabaret, film, fotografie en theater uit Turkije naar Nederland.

Turkey Now! start met een spectaculair openingsconcert in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven: het Metropole Orkest begeleidt een bijzonder trio van geliefde topzangeressen van Turkije: Leman Sam, de diva van de Anatolische volksmuziek en haar dochters ?evval Sam en ?ehnaz Sam.

Openingsconcert Turkey Now! Festival:
donderdag 23 febr, RAI Theater, Amsterdam, 20:30 u
vrijdag 24 febr, De Doelen, Grote Zaal, Rotterdam 20:15 u
zondag 26 febr, Muziekgebouw, Eindhoven, 20:15 u

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here