Tienduizenden herdenken dood journalist Hrant Dink

1
4

Meer dan tienduizend betogers hebben donderdag de dood van de Turks-Armeense journalist Hrant Dink herdacht, meldt Novum Nieuws. Het was vijf jaar geleden dat Dink werd vermoord door een tiener in Istanbul. De woede over het proces, dat niet aan het licht bracht of regeringsfunctionarissen nalatigheid kan worden verweten of mogelijk zelfs betrokken waren bij de moord, blijft groeien.

Op de plek waar Dink werd doodgeschoten, voor het kantoor van dagblad Agos, plaatsten mensenrechtenactivisten rode anjers. Vele betogers droegen zwarte spandoeken mee waarop te lezen stond ‘Wij zijn allemaal Hrant, wij zijn allen Armeniër’. De demonstranten betoogden in stilte voor gerechtigheid.(Bron: Novum Nieuws)

1 REACTIE

 1. Ok, het is duidelijk dat professioneel moord op Dink was georganiseerd….of toch niet omdat ze toch gepakt zijn ???

  Of toch wel omdat het juist de bedoeling was dat ze gepakt werden????

  *** De vraag is welke effecten de dood van Dink heeft gehad en wie er beter van geworden is…. als dat uitgevist kan worden dan weet je ongeveer wie het gedaan heeft, dan bedoel ik echt wie de echtte oprdrachtgever is….in iedere geval iemand die je nooit kan bereiken….

  de opdrachtgever kan net zo goed in het Pentagon zitten…of elders…

  Maar het zijn vieze spelletjes die door marionetten van soms wel 17 jaar oud worden uiitgevoerd die via via via via via opdracht de moord pleegt.

  Mehmet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here