Sarkozy-wc-papier in Turkije te koop

4
5

Een Turkse zakenman uit Sancaktepe (Oost-Istanbul) heeft ingespeeld op de woede van de Turken over de ‘genocidewet’ in Frankrijk. Hij vroeg patent aan voor de merknaam ‘Sarkozy’ en brengt Sarkozy-wc-papier op de markt. Sinds maandag kunnen boze Turken dus hun kont afvegen met de Franse president meldt nieuwssite DePers.

Volgens de site is het wc-papier in verschillende varianten en verpakkingen te koop. Ook zijn er speciale Sarkozy-luiers. Lees het volledige artikel op de site van DePers.

4 REACTIES

  1. ik vraag me als Turk af wat Turken ervan zouden vinden als ze dit in een ander land zouden doen met bijvoorbeeld Erdogan…als je je hier niet tegen uitspreekt als Turk, ben je eigenlijk alleen maar hypocriet. Ayip denen bir sey var! teken van zwakte inderdaad!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here