‘Turken hoeven niet in te burgeren’

8
43

Turken hoeven in Nederland niet in te burgeren. Die uitspraak heeft de Centrale Raad van Beroep gedaan in een zaak die door het Rijk was aangespannen. Omdat Turkije een Associatieverdrag met de Europese Unie heeft, hoeven Turken in Nederland niet in te burgeren, is het oordeel van de rechters.

Met de ondertekening van dat verdrag werd impliciet aanvaard dat Turkije tot Europa behoort. En voor Europese immigranten geldt geen inburgeringsplicht. Twee rechtbanken kwamen eerder al tot dezelfde uitspraak. Beroep is nu niet meer mogelijk. De Centrale Raad van Beroep is in dezen het hoogste rechtsorgaan.

Vorig jaar liet de Nederlandse regering nog weten het Associatieverdrag te willen herzien. Het kabinet wilde dat verdrag over economische samenwerking dusdanig aanpassen dat de Turken hier wel onder de inburgeringsplicht vallen.

Turkije had toen de Nederlandse ambassade in Ankara nog om uitleg gevraagd. Het land maakte zich zorgen over het regeerakkoord met gedoogsteun van de PVV. (Bron: NOS)

8 REACTIES

 1. Ondanks ‘de overwinning’ en het gepleit gelijke rechten en plichten voor Turken in nederland net als alle andere europeanen, probeert die viezerik minister Donner = Racistische partijen VVD, CDA en PVV
  (met hun politieke beleid) tegen Turken de inburgeringswet te handhaven.
  Donner is op de zender Net 1 hier heel erg duidelijk over, namelijk een regel (wet) verzinnen om Turken toch te verplichten. Tevens wil hij dit bespreekbaar maken bij een bijéénkomst van de EU in Brussel.
  Dus deze racisten zetten gewoon door met hun APARTHEIDS BELEID en laten merken dat zij ons het liefst willen ASSIMILEREN, dus die honden willen de Turken gewoon aanpakken en onze denkwijze, cultuur, godsdienst, normen en waarden het Turk zijn AFPAKKEN van ons en onze kinderen !!!
  De uitspraak van de Centrale Raad van Beroep, het hoogste rechtsorgaan, betekent NIETS voor NL, daar komt de uitleg van die vuile achterbakse Donner op neer.
  Met andere woorden het kabinet van nederland heeft dus, HET LAK aan de ASSOCIATIEVERDRAG met TURKIJE en LAK aan de WETTEN en REGELS van de Centrale Raad van Beroep !!!
  Zodra andere landen zich niet houden aan de verdragen met nederland en de nederlanders wordt er meteen maatregelen en embargo’s gedreigd tegen desbetreffende landen.
  Dus andere landen moeten zich wel aan de regels houden en nederland hoeft dat niet als zij dat gewoonweg niet willen !!!
  Turkije zou eigenlijk om schadevergoeding (Economisch) moeten vragen en Nederland moet dit vergoeden, omdat ze zich al JAREN niet houden aan Verdragen die zij met Turkije hebben afgesloten !!!
  De Turkse mensen in Nederland moeten ook geldelijke schadevergoeding eisen bij de gemeenten in nederland voor het verplicht in de klas zitten ieder jaar 6 maanden lang een hele week naar school. Dit heet gewoon DWINGEN om verplicht GRATIS te WERKEN met behoud van uitkering !!!
  Dus als er hier mensen (nep-turken) zijn, die durven te beweren dat Turken en Moslims in Nederland niet gediscrimineerd worden en dat wij eerlijk en gelijk behandeld worden dan moeten zij zich nog eens goed na laten kijken. Bu kisilerin ANLINA KARISLARIM…

 2. BIZE BASKI KURALARSA BASKININ ALASINI GORURLER BUTUN TURKLER YILDA BIR KEZ UTRECHTE OTOBANAI ARABALARIMIZLA KAPATALIM EKONOMIYI ALT UST EDELIM

 3. fuck donner fuck nl taal fuck nederland vuile achterbakse donner is me nederlands goed genoeg voor jou of moet ik nog meer lessen hebben kut aap.oooo ja FUCK PVV OOK ]
  IK BEN BOOS NOU

  LOOOOOOOL

 4. Turk oglu Turk, senden turk murk olmaz, ibnenin tekisin.

  amini damini siktigiminin ibnesi. Wie is nou een nep turk. birsey yazacaksan adam akili birsey yaz.

  siktir ol git turkiyde yasa ne isin var burda uyuz domuz seni. zaten senin gibi ibnelerin yuzunden turklerin adi cikdi bu durumlara. biraz rationel ol

 5. Erdal nerden bu kadar kufur ediyorsun?
  Adam olsan oyle birisini adam yerine koyman.
  Simdi adam ol ve her yerde cok bilmislik yapma.

 6. Jammer dat men zo blij om niet meer naar school te hoeven. Zo krijg je nooit dezelfde kansen als Nederlanders. Zo kan je niet echt goed meedoen in deze maatschappij.
  Of je moet al in een eigen maatschappijtje binnen deze maatschappij willen leven, zonder integratie/participatie. Kan, maar niet solidair. Nederland is toch een mooi land. Waarom zou je hier anders (willen) wonen?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here