Turkish Airlines uitgeroepen tot ‘Best Airline Europe’

10
4

Turkish Airlines is opnieuw in de prijzen gevallen tijdens de Skytrax World Airline Awards. De luchtvaartmaatschappij ontving maar liefst drie prestigieuze awards: “Best Airline Europe”, “Best Premium Seats” voor de Comfort Class stoelen en “Best Airline Southern Europe”. Dr. Temel Kotil, General Manager van Turkish Airlines nam de awards tijdens de ceremoniële uitreiking in Parijs in ontvangst van Skytrax CEO, Edward Plaisted.

Skytrax is een internationaal erkende organisatie die onderzoek uitvoert naar de kwaliteit van verschillende aspecten binnen de luchtvaartindustrie. De Skytrax World Airline Awards zijn gebaseerd op klanttevredenheidsonderzoek. Gedurende een periode van 10 maanden namen 18,8 miljoen luchtvaart passagiers van ruim 100 verschillende nationaliteiten deel aan dit onderzoek.

Turkish Airlines, één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ontving al eerder verschillende awards van Skytrax, ook wel de Oscars van de luchtvaartindustrie genoemd. Zo werd Turkish Airlines in 2010 uitgeroepen tot “Best Airline in Southern Europe” en ontving de luchtvaartmaatschappij in 2009 de “Skytrax World Aviation Award 2009”.

10 REACTIES

 1. wat is dit voor een vage spelletje? hoeze the best airline of Europe? Turkisch airlines zijn bijna wekelijks in het nieuws omdat ze steeds onveilige landingen makene en uit de lucht vallen, wat een amateuristische onderzoek zeg

  • Heeft armenie uberhaupt een nationale luchtvaart maatschappij?? Enigste wat jullie doen is honger lijden in jullie land en in Turkije jullie brood verdienen. Zonder Turkije was de helf van armeniers werkloos. Turkish airlines kan een bod doen op jullie hele land hehee. :)))

   • Ben je Gek man!
    Die troep willen we helemaal niet hebben!

    Waarom willen ze (armenen) toch zo graag de grenzen openen?

    Wil je in het vervolg via Rusland vliegen naar armenie. Je hebt niets te zoeken in Turkije.

 2. rectificatie @hazal
  reactie was juist bedoeld aan trotse armeen …
  en met TA bedoelde ik onze airline …. wat een toeval

 3. wat doen de armenen dan buiten hongerlijden door hun slechte economie?? trotse armeen..da armeense kwestie is ontstaan na dat turkije rijk geworden is.. vroeger hoorde je dat nooit…geen schade vergoeding voor jullie

 4. sooo wat een gezeur aloerse mensen zijn er terwijl jullie zeiden wij zijn toch rijk europaaa duuuhh hebben de turkse mensen hard gewerkt turkije doet het goed heel mooi dan kunnen er zo ook naar andere landen worden gestuurd met handel en zo gaat de economie langzaam omhoog 1 iemand moet wel een goede economie krijgen en dat is turkije. dus hou ff je grote mond is voor je

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here