Explosie in centrum Istanbul

1
3

In de Turkse stad Istanbul heeft donderdagochtend een explosie plaatsgevonden bij een bushalte. Daarbij zijn zeven gewonden gevallen. De politiechef van Istanbul meldt dat het om een aanslag gaat. Hij zei dat explosieven op een elektrische fiets waren geplaatst. Het incident gebeurde nabij een politieschool en een winkelcentrum in de wijk Etiler, in het Europese deel van de stad.

Gouverneur van de stad Huseyin Avni Mutlu bevestigt tegenover CNN Turk het aantal van zeven gewonden en laat weten dat de slachtoffers niet in levensgevaar zijn. Onder de gewonden zou een politieagent zijn.

1 REACTIE

  1. wat goed van die “vrijheidsstrijders” zeg…..eens kijken in hoeverre en op welke wijze hier aandacht aan besteedt zal worden in Europa…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here