Turkse comedy hit komt naar A’dam

0
6

De bekende theatergroep “BKM Mutfak” uit Istanbul komt naar Amsterdam met hun nieuwe hilarische comedy voorstelling. Deze nieuwe voorstelling met 20 spelers heeft dezelfde naam als hun tv show die heel populair is in Turkije en bij alle Turken in Nederland. U kunt een avond verwachten waarbij je buikpijn krijgt van het lachen.

Bekende Film&Theatermaker Yilmaz Erdogan heeft 7 jaar geleden dit project opgericht samen met getalenteerde jongens uit buitenwijken van Istanbul en hele Turkije. Onder begeleiding van de bekende theatermakers van BKM leerde de jongens zelf sketches te schrijven; produceren en spelen ze in hun eigen comedy club BKM Mutfak. Nu hebben ze een avondvullend theater programma gemaakt met “the best off” van alle stukken van 2011.

Spelers: Ersin Korkut, Eser Yenenler, Oguzhan Koc, Zeynep Kocak, Ayca Erturan, Ibrahim Buyukak, Gulsum Alkan, Hamdi Kahraman, Sevket Suha Tezel, Turks-Nederlandse akteur Tonguc Oksal e.a.

“Cok guzel hareketler bunlar” wordt elke week op de Turkse TV (KanalD) uitgezonden. Je kunt het vergelijken met de Lama’s alleen het is meer theatraal. Ze spelen korte sketches en improviseren hierbij volop. Sommige types zijn op zich al erg populair. Een aantal groepsleden speelt al in commercials op de Turkse tv. De groepsleden zijn samengesteld door Yilmaz Erdogan; bekend van films die ook in de Nederlandse bioscopen te zien waren, zoals “Vizontele, Neseli Hayat…”.

De theatergroep bestaande uit ongeveer 20 jongeren nemen alledaagse zaken op de korrel. Daarnaast is het erg interactief. Het publiek wordt bij elke sketch betrokken en bij een sketch wordt er zelfs iemand uit het publiek gevraagd.

10.06.2011 Vrijdag 20.30 Amsterdam-Rai Theater

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here