Celstraffen voor handlangers Saban B.

0
10

De rechtbank in Almelo heeft vrijdag in de zogenoemde Sneep II-zaak, die zich richt op veertien vermeende handlangers van de voortvluchtige vrouwenhandelaar Saban B., veel lagere straffen uitgedeeld dan het Openbaar Ministerie (OM) had geëist. De rechtbank achtte slechts vijf van de veertien verdachten schuldig aan mensenhandel en deelneming aan een criminele organisatie en veroordeelde hen tot straffen van twee tot ruim zeven jaar.

Twee verdachten werden alleen schuldig bevonden aan mensenhandel en veroordeeld tot tien en vijftien maanden cel. Een achtste verdachte moet twee maanden de cel in omdat hij een vals paspoort bezat. De overige zes verdachten zijn vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here