Veel aandacht voor Turkije op Vakantiebeurs

1
19

Morgen gaat in Utrecht de jaarlijkse Vakantiebeurs voor het grote publiek van start. Ook Turkije is dit jaar goed vertegenwoordigd door diverse bedrijven die opereren in de toeristische sector. Met 34 participanten op één van de grootste stands die de Vakantiebeurs kent (750 m2) informeert het Turks Verkeersbureau bezoekers over alle mogelijkheden onder het genot van live entertainment en Turkse delicatessen vanaf stand D010 in hal 7 .

Turkije is één van de populairste vakantielanden en geeft de bezoeker van de Vakantiebeurs de mogelijkheid zich in detail te laten informeren. De bestemming is bekend van zon en strand, maar veelzijdig door een rijke cultuur, vele actieve/ sportieve mogelijkheden, een waar shoppingparadijs en een nog onontdekte parel voor wintersportvakanties.

Op de stand van het Turks Verkeersbureau voorzien onder andere Turkish Airlines en populaire steden als Istanbul, Antalya, Alanya en Cappadocië geïnteresseerden van informatie over deze geliefde vakantiebestemming.

Ook Corendon is aanwezig op de beurs. Het bedrijf gaat voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid in 2011. Zij zet zich in voor haar bestemmingen. De eerste stap in deze richting wordt gezet met het planten van 1 miljoen jonge bomen in de omgeving van Antalya en Pamukkale. Zo gaan low cost reizen en low cost compenseren hand in hand bij Corendon. Tevens gaat Corendon in het zomerseizoen van 2011 chartervluchten aanbieden vanaf Groningen, Maastricht en Eindhoven.
(c) Lokum.NL

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here