Turkse ‘dokter Frankenstein’ opgepakt

1
8

Yusuf Ercin Sönmez, een Turkse arts die gezocht werd voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij een orgaanhandel in Kosovo, is gearresteerd in Istanboel. Sönmez werd ook wel ‘dokter Frankenstein’ genoemd. Hij stond geseind bij Interpol en er werd al jaren naar hem gezocht, meldt De Standaard.

Dinsdagavond werd hij door de politie opgepakt in een villa in Istanboel. De chirurg moet woensdag voor een rechtbank verschijnen. Hij wordt beschuldigd van orgaanhandel en illegale transplantaties in Kosovo en Azerbeidzjan.

1 REACTIE

  1. Het is geen Arerbeidzjan maar Azarbaycan!
    En geen istanboel maar Istanbul.
    En geen Turkije maar Türkiye!

    Waarom moet nederland alles op zijn eigen
    manier schrijven, en niet zoals het werkelijk hoort!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here