Moskee Dordrecht beschoten

5
1

In Dordrecht is in de nacht van zondag op maandag een moskee aan de Merwedestraat beschoten. De politie heeft dat dinsdag laten weten. Tijdens het incident was een handvol mensen aanwezig, maar zij kwamen met de schrik vrij. De afgevuurde kogel raakte een buitendeur. De aanwezigen meldden het incident direct.

Het gaat waarschijnlijk om de Ayasofa Moskee.

5 REACTIES

 1. dat is heel normaal denk ik…muslims mogen bouwen overal moskeen maar christenen mogen niets en kunnen nooit kerken bouwen in een islamitische land…wat denken jullie als ze dat proberen te doen? gelijk afmakan,kapot schieten…als je nar moskeen wil ga dan naar iran,Arabie,sudan,Algerije,somali….

 2. in Turkey schieten ze de christenen dood.in dordrecht allen de moskee.dat is groot verschill..in Turkey je wordt echt gediscrimineerd als je geen muslim bent en heb je all jou leven problemen met Turken.islamitische mensen accepteeren de ander gelovige mensen niet en geen respeckt..ze noemen KAFÄ°R.omdat je niet van hun bent,omdat je niet als hun denkt
  omdat je niet de zelfde dingen wilt doen zo als ze doen…en honderden meer andere dingen…

 3. Beste Tulp,
  Als ik niet tegen ZINLOOS GEWELD zou zijn, dan sloeg ik je onmiddellijk met een tulpenbol op je hoofd!
  Alsof er onder iedere bevolkingsgroep geen idioten te vinden zijn…
  Maak eens kennis met de Turkse Gemeenschap en geef dan je opinie.
  Je zou nog wel eens een (positief) verbazingswekkende ervaring kunnen meemaken!
  Groetjes
  Maggie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here