Wilders geholpen bij etnische registratie

2
2

Het zit Geert niet echt mee. Heeft hij net de mooiste periode uit zijn leven achter de rug, zit hij nu, zijn kiezers teleurgesteld achterlatend, weer in de oppositiebankjes. Maar Geertje, let op! Na de succesvolle ‘knuffel Geert’-actie, is het voor marokko.nl tijd om jou weer eens te ondersteunen. In het PVV partijprogramma wordt voorgesteld om alle inwoners van Nederland etnisch te registreren. Marokko.nl helpt graag een handje mee.

Marokko.nl heeft polshoogte genomen op de Beverwijkse Bazaar, de plek waar bij uitstek alle etniciteiten bij elkaar komen. En wat blijkt? Jongeren laten zich graag etnisch registreren. Bij wijze van gebaar helpt marokko.nl Wilders door alle jongeren op te roepen een label op te plakken. Zo is op straat duidelijk wie waar vandaan komt. Dat is handig. Dan haal je nooit meer een Turk en een Marokkaan door elkaar. En weet je eindelijk of er nou een Surinamer of een Antilliaan naast je zit. Dan kan iedereen daar rekening mee houden.

Hippe trendgevoelige urban jongeren willen hun afkomst graag uitdragen. Op de Beverwijkse Bazaar bleek, bij het maken van een internet filmpje, dat jongeren trots zijn op hun afkomst: ‘Natuurlijk mag je een label op mij plakken, ik ben trots op wat ik ben!’ Onze leus is dan ook: Be proud, brand yourself!

Marokko Media, uitgever van marokko.nl lanceert in samenwerking met diverse websites de site www.steungeertje.nl, waar de vier grote etnische groepen en alle andere Nederlanders een label kunnen bestellen. De actie wordt onder andere ondersteund door websites als Suriname.nl en Kontabai.nl (Surinaamse Nederlanders), Lokum.nl en Hababam.nl (Turkse Nederlanders) en Maghreb.nl (Marokkaanse Nederlanders). Marokko.nl zal in de aankomende tijd op meer manieren de stemming in Nederland peilen. Meer informatie volgt binnenkort!

2 REACTIES

  1. kan de video niet zien, helaas. maar leuk initiatief.

    ehm kan mijn sticker niet vinden. ben een echte Nederlandse met een Franse voorouder.
    woon in Istanbul. vertrokken uit Ne. door grote Geertjes walg. nu ja, die sticker hier zou natuurlijk raar staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here