Amsterdam Turkish Film Festival

1
2

De première van het Amsterdam Turkish Film Festival (ATFF) zal gaan plaatsvinden in maart 2010. Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 maart wordt het publiek uitgenodigd om te genieten van 20 recente Turkse kwaliteits films. Hieronder vallen zowel onafhankelijke producties als grote studio releases. Een unieke mogelijkheid om het beste van de Turkse film scene te gaan proeven.

De screening en andere gerelateerde events zullen plaatsvinden in Studio K, Amsterdam, een activiteiten centrum met twee bioscoopzalen, een theater, een live podium, bar en restaurant. Deze eerste editie van het ATFF zal vooral jonge Turkse filmmakers presenteren, zoals; Bahadir Karatas, Rasit Celikezer, Yesim Ustaoglu, Mahmut Fazil Coskun, Atalay Taskent, Tolga Ornek, Yesim Ustaoglu en nog veel meer…

1 REACTIE

  1. zitten er ook nieuwe films bij dan? volgens mij zijn al deze films van deze makers al op dvd verkrijgbaar! Al moet ik zeggen dat ik Atalay Taskent en Tolga Ornek niet direct kan plaatsen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here