De FNV geeft jaarlijks duizenden adviezen over werk en inkomen

0
3

Ben jij…. Klantgericht, secuur, geduldig en rustig? Sta je stevig in je schoenen en kun je goed samenwerken? Ben je geïnteresseerd in mensen en wetten? Ben je iemand die graag dingen opzoekt en uitzoekt o.a. via internet? Dan is de functie van ledenserviceconsulent iets voor jou!

In deze verantwoordelijke en uitdagende functie help je leden bij vragen of problemen op het gebied van werk en inkomen. Samen met de Klantenservice van FNV Bondgenoten verzorg je de eerstelijns dienstverlening aan leden van de bond.

Je gaat aan de slag als consulent binnen je eigen woonomgeving. Je bent hét visitekaartje van de bond en vervult een belangrijke rol voor anderen. In deze functie leer je alles over werk en inkomen en kan je je kwaliteiten en kennis deze gebieden verder ontwikkelen. FNV Bondgenoten biedt ondersteuning in de vorm van o.a. opleiding, coaching, een eigen werkplek en rechtsbescherming en verwacht van jou een regelmatige inzet. Je staat er in de uitoefening van het werk zeker niet alleen voor!

What’s in it for you?
Je leert veel op het gebied van arbeid en inkomen én je doet een groot aantal praktische vaardigheden op die in je verdere loopbaan goed van pas komen.

Iets voor jou?
Surf naar www.fnvbondgenoten.nl/vrijwilligersvacaturebank en klik op ‘ledenserviceconsulent’. En bekijk het filmpje natuurlijk om een goede indruk te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here