TV-serie Harirah start vanavond bij de VPRO

2
5

De komische tv-serie Harirah (Marokkaanse soep) start vanavond bij de VPRO. Harirah is het eerste satirische programma van Turkse en Marokkaanse makers samen. De serie is bedacht, geschreven en gespeeld door Inci Lulu Pamuk en Elvan Akyildiz (Hassan’s Angels), Mohammed Azaay en Karim El Guennouni (De Varkensfabriek). De regie is in handen van Kees Prins. De multiculturele samenleving is stevig aanwezig in Harirah.

Volgens Mohammed Azaay in de VPRO-gids is Harirah een collage met muzikale nummers, minispeelfilms, slapstick en satire. Allerlei typetjes komen in de serie terug zoals de oude Marokkaan die terugkeert naar zijn vroegere pension. HIj probeert zich de namen te herinneren van de andere pensionbewoners: Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed en Kees.
Kees Prins: ‘In die scène zit een soort weemoed die wel voelbaar is maar niet wordt benoemd in de tekst. Dat is echt te danken aan het feit dat Mohammed het speelt. met een Nederlander was dat nooit gelukt.’

Wanneer: ma 23/11, van 22.00-22.30 uur
Waar: Nederland 3, VPRO

2 REACTIES

  1. Musluman olan seyretmesin. Bu gibi kultur adi altinda yapilan programlar seviyesiz ve yuzeyseldir. Yani kimileri icin cesarettir goguslerini gostermek ve fahise gibi erkekleri delirtmek, kimileri icinde zavalliliktir edepsizliktir cahilliktir. Allah yardimcilari olsun, ne diyelim artik.

  2. IKi beyni calismiyan alevi fahise turkleri fasli piclere rezil ediyor amina kodumun pic kurulari…

    asaglik yaratiklar tarih yazdi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here