Doden bij overstroming Istanbul

0
7

Door overstromingen in de Turkse metropool Istanbul zijn woensdag zeker elf mensen omgekomen. De zender CNNTürk berichtte dat in de wijk Halkali, ten noorden van het vliegveld, elf lijken zijn geborgen. In de wijk werden automobilisten tijdens het spitsuur verrast door het snel wassende water, meldden reddingswerkers.

In de nacht van dinsdag op woensdag vielen weer zware regens in de streek. Vooral aan de Europese kant van de stad zijn er overstromingen. Ook de autosnelweg richting Griekenland, ten westen van de internationale luchthaven van Istanbul, is voor een deel ondergelopen. Op sommige plaatsen ligt het asfalt onder 2 meter water schrijft De Volkskrant.

UPDATE: De Telegraaf spreekt van zeker 20 doden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here