Neshilan sterspeelster van Turkije bij DELA Trophy

0
2

Wanneer de Nederlandse vrouwenploeg op 19 en 20 september om de DELA Trophy spelen tegen Turkije, is er een echte ster in het Indoorsportcentrum Eindhoven te bewonderen. Neshilan Darnel is niet alleen charmant, maar ook een aanvalster van wereldklasse. Onlangs tijdens het WK-kwalificatietoernooi in Polen werd zij uitgeroepen tot meest waardevolle speelster.

De linkshandige diagonaalspeelster scoorde daar in ieder duel meer dan 25 punten. Het zal in Eindhoven interessant worden om te zien hoe de prestaties van Neslihan zich verhouden met die van de Nederlandse topaanvalster Manon Flier.

De toegangskaarten voor de wedstrijden in Eindhoven zijn gratis en kunnen besteld worden via www.delatrophy.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here